Om företaget

Från projektledning till operativ nivå. Positivt förändringsarbete ger kraftfulla företag. Anlita Industrikonsult Thomas Bring AB – vi hjälper er att bli konkurrenskraftiga mot internationella företag och att använda befintliga resurser.

Vi är inriktade på verksamhetssystem inom industrier såsom plast, betong, trä, textil, stål, papp, hydraulik, modell/prototyp, fordon, automatsvarvning och underleverantörer.

Industrikonsult Thomas Bring AB arbetar på uppdrag av företag, i företaget, med verksamhetsstyrning, djupgående analyser, driver förändringsarbete och presenterar lösningar. Är målet en certifiering så leder vi verksamheten dit. Allt inom produktionsanalys, organisationsutveckling, certifiering, arbetsmiljö, miljö och brandskydd. Även skräddarsydda utbildningar.

Vi jobbar inne i och med företaget tillsammans med personal och andra resurser för ett positivt resultat. Vi använder oss av bl a SWOT analyser för att hitta företagets svagheter och styrkor och därefter utarbeta förbättringsmöjligheterna.  Det kan innebära att man gör en analys av verksamheten,  från strömförsörjning via organisationen, till produkter, till maskinresurser eller utleverans.

Företaget har funnits i branschen sedan 1987.

Vi är medlemmar i Företagarna Växjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s